Edytuj stronę
Rejestr zmian
Drukuj tą stronę
Kontakt
Rejestracja
Mapa strony
Kontakt
Wędkarskie pasje
Forum
Główna
Metody
Łowiska
Ryby
Księga Gości
Słownik
Łowcy smaku
Katalogi PDF
Główna
»
Łowcy smaku
»
Pstrąg w bekonie
Dodaj nowy artykuł
Pstrąg w bekonie
2013-01-02 19:33
Autor
: Moderator
Edytuj artykuł
Składniki
2 pstrągi
6 plastrów boczku Dulano
garść świeżego koperku
2 ząbki czosnku
1 łyżka oliwy z oliwek Primadonna
sok z cytryny
sól Castello
pieprz Mikado
Więcej
Szwajcaria
Amur pieczony
Filet z Barramundii w orzechowej panierce
Barramundi x 4
Dorada duszona z warzywami
Filet z barramundi w cytrusowym sosie
Filet z barramundi z salsą
Jamajska ryba w marynacie
Łosoś z grilla
Okoń po prowansalsku
Pstrąg w bekonie
Ryba barramundi z trawą cytrynową, kolendrą, sosem sojowym i chili
Okoń czerwony w sosie winnym
Zaprenumeruj Newsletter